Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Celkově jsem s čističem Somat 5v1 velice spokojená. Má nejen praktické balení. Když se vám nevejde do košíku s příborem, lze prakticky v myčce zavěsit. Snadné použití, stačí jen ostranit horní fólii a spustit myčku na 60-75°C. Myčka je po použití krásně čistá, lesklá, vypadá jako nová. I vůně je velice příjemná, nevtíravá. Za mě mohu Somat 2v1 opravdu všem doporučit.
Vůně, funkčnost, rychlost
Nic
Neváhám kupovat znovu. Krásná vůně a efektivita při čistění myčky zaručuje skvělou funkčnost. Určitě budu kupovat znovu. Jen by mohl být produkt větší z důvodu výdrže, ale s tím se počítá. Neváhám a kupuji zas a znovu.
myčka po vyčištění voní
vyčistí i špatně přístupná místa
myčka pak lépe myje nádobí
cenově dostupný čistič
Myslela jsem si, že bude stačit, když myčku vyčistím manuálně. Bohužel jsem koupila eko prášek do myčky a ten mi myčku strašně zanesl (již ho prý stahují z prodeje). Měla jsem ji pokrytou vodním kamenem - to jsem vyčistila, kam jsem se dstala, ale na určitá místa prostě není šance se dostat. To skvěle zvládl tento čistič. Filtr byl vyčištěn jen trochu, zachytané částečky jsem musela vyčistit manuálně. Myčka po čistícím programu voněla, byla bez vodního kamene. Při dalším mytí ale myla výrazně lépe než před tím.
Krásně čistá myčka
Vůně
Somat čistič myčky Intensive 250 ml všem doporučuji vyzkoušet. Myčka je skvěle vyčištěná, vše se leskne a krásně voní.
Krásně odmašťuje
Není
Tento produktů je skvělý. Nejen že myčku krásné vyčistí, ale ta vůně po skončení programu je skvělá. Naprosto ho doporučuji. Odstraní veškerou mastnotu jak z myčky tak i filtrace. Je jednoduché ho použít, pouze sloupnete hliníkovou vrstvu, zavěsíte za koš na nádobí za poutko které má a zapnete na 65 až 75 stupnu, no a je to, vaše myčka bude zářit čistotou a vůni uditi i sousedi :D Takže za me můžu jediné doporučit.
Krásne voní
Čistí
Jednoduché
Myčka krásné lesklá, čistá a voňavá.
Jednoduché použití.
Dokonale čistá a voňavá myčka.
Značka - tradice, kvalita.
Dobrá cena.
x
Velmi osvědčená značka, tradice a zkušenosti, které zaručují dokonalý výsledek v podobě čisté a umyté myčky, pak je samozřejmě i nádobí lépe a dokonale umyté. Oceňuji hlavně jednoduché použití, stačí jen odlepit hliníkovou fólii, Somat 5v1 vložit či zavěsit dnem vzhůru. Rozhodně doporučuji, i když je cena přiměřená, až bude v akci nakoupím si ho do zásoby.